O NAMA

Hotel Central

U najatraktivnijem dijelu, blizu svakodnevnog zbivanja, tačnije rečeno, u srcu Babanovca nalazi se Hotel Central koji nudi vrhunsku uslugu, udobnost i odmor tokom cijele godine.

Idealno je mjesto, kako za zimske (skijanje, snowboarding, sankanje), tako i za ljetne aktivnosti (planinsko pješačenje, biciklizam, šetnje). Pored hotelskog smeštaja gostima stoje na raspolaganju: kafe-bar, restoran i ljetna bašta.

51
41
RESTORAN & SMJEŠTAJ

Ukusna jela i udobni apartmani

Hotel Central je uređen po evropskim standardima i raspolaže savremenoopremljenim dvokrevetnim sobama i višekrevetnim apartmanima, koje osiguravaju udoban smještaj gostiju.

Svaka soba ima kupatilo, TV, satelitski program i sav ostali komfor kao i mogucnost korištenja interneta. U cijenu pansiona uključen je i doručak. Hotel Central posjeduje savremeni novouređeni restoran u kojem se osjećate kao u vlastitom domu. Ovaj restoran pružit će Vam zadovoljstvo ručka, večera i ispijanja kafe u diskretnom ambijentu.

Šta kažu gosti o nama?

9.0

5/5

194 recenzije

Ugodan hotel, preporučujem!

Odlično mjesto za boravak u prirodi,izlete sa obitelji. Vožnja žičarom,jahanje konja,vožnja qvadom samo su dio atrakcija. Doručak u hotelu odličan. Osoblje hotela nas je oduševilo sa svojom ljubaznošću i toplinom da se osjećamo kao da smo kod kuće. Top hotel,top destinacija .
Oktobar 17, 2023

Vratićemo se opet!

Boravak u hotelu je nadmašio naša očekivanja, sve pohvale... Lokacija - vrh, osoblje - ljubazno, susretljiv i pristojno, posebna pohvala domaru koji je svaki dan čistio i pazio na automobil, doručak i restoran na nivou, sadržaj hotela odličan. Sve preporuke za ovaj objekt!! ❤️
Februar 3, 2023

4.5

4.5/5

313 recenzija

Hrana izvrsna, usluga na vrhunskom nivou.

Prvi put smo u ovom hotelu bili s bebom od nepuna 4 mjeseca starosti. Posmatrajući ponašanje uposlenih kako prema nama i našoj bebi, tako i prema ostalim roditeljima možemo reći da je ovo baby friendly hotel. Tolika naklonjenost roditeljima, dozivanje dječice i igranje s njima. Svaka čast! ❤️ Sobe su jako uredne i čiste, prostrane. Voda u bazenu pretopla. Hrana izvrsna. Usluga na vrhunskom nivou. Sve pohvale, vidimo se uskoro. ❤️
Maj 14, 2024

Vratićemo se opet!

Ljubaznost personala, ukusna hrana, prijatna atmosfera, izvanredna usluga, doček na parkingu, pomoć prilikom unošenja prtljaga, sve pohvale!
Januar 3, 2024.

Adresa

Babanovac bb, Vlašić

Telefon

+387 62 818 412

Rezervacije

info@hotelcentralvlasic.com

Pratite nas

Copyright © Hotel Central Vlašić

Sva prava zadržana.