O NAMA

Hotel Central

U najatraktivnijem dijelu, blizu svakodnevnog zbivanja, tačnije rečeno, u srcu Babanovca nalazi se Hotel Central koji nudi vrhunsku uslugu, udobnost i odmor tokom cijele godine.

Idealno je mjesto, kako za zimske (skijanje, snowboarding, sankanje), tako i za ljetne aktivnosti (planinsko pješačenje, biciklizam, šetnje). Pored hotelskog smeštaja gostima stoje na raspolaganju: kafe-bar, restoran i ljetna bašta.

51
41
RESTORAN & SMJEŠTAJ

Ukusna jela i udobni apartmani

Hotel Central je uređen po evropskim standardima i raspolaže savremenoopremljenim dvokrevetnim sobama i višekrevetnim apartmanima, koje osiguravaju udoban smještaj gostiju.

Svaka soba ima kupatilo, TV, satelitski program i sav ostali komfor kao i mogucnost korištenja interneta. U cijenu pansiona uključen je i doručak. Hotel Central posjeduje savremeni novouređeni restoran u kojem se osjećate kao u vlastitom domu. Ovaj restoran pružit će Vam zadovoljstvo ručka, večera i ispijanja kafe u diskretnom ambijentu.

RECENZIJE

Šta kažu gosti?

9.5

5/5

97 recenzija

Ugodan hotel, preporučujem!

Hotel smješten u samom centru mjesta. Ispred hotela osiguran parking za goste. Unutrašnjost hotela jako lijepo uredena, prigodno mjestu u kojem se nalazi. Lijepo uređen restoran u sklopu hotela sa ukusnim jelima, te ljubazno i profesionalno osoblje.
Februar 2, 2020

Vratićemo se opet!

Ljubaznost personala, ukusna hrana, prijatna atmosfera, izvanredna usluga, doček na parkingu, pomoć prilikom unošenja prtljaga, sve pohvale!
Mart 3, 2020

Adresa

Babanovac bb, Vlašić

Telefon

+387 62 818 412

Rezervacije

info@hotelcentralvlasic.com

Pratite nas

Copyright © Hotel Central Vlašić

Sva prava zadržana.